Servei especial de suport a la ciutadania per a l'impuls de la tramitació electrònica

Dijous, 11 de juny de 2020 a les 00:00

Les autoritats estan adoptant mesures de tot ordre de suport a les famílies, les empreses i els/les autònoms/es adreçades a minimitzar l’impacte social i econòmic derivats de l’estat d’alarma per COVID19.

Per poder beneficiar-se de totes aquestes mesures els ciutadans/es, empresaris/àries i autònoms/es, necessiteu fer tràmits i requeriu de documentació que heu de facilitar diferents administracions.

La situació de confinament parcial i la necessitat de mantenir les mesures de distància social i de reduir, en la mesura del possible, la mobilitat recomanen afavorir la realització de tràmits de forma telemàtica. La realització de tràmits de forma telemàtica amb l’administració però, exigeix de coneixements, sistemes d’autenticació i habilitats que molts ciutadans i ciutadanes no teniu assolits. Donar-vos suport en aquesta relació telemàtica és l’objectiu d'un servei que Diputació de Barcelona activa temporalment amb caràcter extraordinari i ofereix als ajuntaments SeTDIBA i que té com a destinataris finals la nostra ciutadania (particulars, empreses, entitats,...)

Al marge trobareu l'enllaç per als ciutadans que necessiteu fer tràmits amb ajuntaments.

Així mateix us trametem les dades de contacte amb aquest servei:

Dades bàsiques del servei

Telèfon: 934020606

Mail: tramits@diba.cat o 

Disponibilitat del servei: del 8 de juny al 24 de juliol. 

Horari:

de dilluns a divendres de 9 a 18h del 8 de juny al 17 de juliol

*Horari especial del 20 al 24 de juliol de 9 a 14h

Darrera actualització: 11.06.2020 | 13:15